Burgerzaken

Bij SkillSourcing hebben we een breed scala aan ervaren consultants met diepgaande expertise in burgerzaken, die klaar staan om uw front- of backoffice te versterken of te ondersteunen.

De dienst Burgerzaken omvat een uitgebreid scala aan taken, verder dan alleen het aanvragen van identiteitskaarten of het doorvoeren van adreswijzigingen. Het is een complex domein dat veel meer omvat dan men zou denken.

Van het afhandelen van aangiften van overlijden, huwelijksaangiften en geboorteaangiften tot het verwerken van aanvragen voor rijbewijzen en reispassen, zowel voor Belgen als voor bepaalde categorieën vreemdelingen, en alle aspecten met betrekking tot migratie.

Onze consultants beschikken over uitgebreide kennis van deze processen en zijn snel en flexibel inzetbaar voor uw organisatie. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken wat SkillSourcing voor u kan betekenen.

Heeft u nood aan nieuw talent en wens je SkillSourcing hiervoor in te schakelen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met jou op! 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.