Communicatie & onthaal

Communicatie & Onthaal Expertise in communicatie en onthaal is van vitaal belang voor het succes van uw organisatie. Bij SkillSourcing bieden we op maat gemaakte oplossingen om uw behoeften op dit gebied te vervullen.

Of u nu op zoek bent naar een vriendelijke receptionist met een warme glimlach voor uw balie, of een communicatief talent voor het creëren en bewerken van verschillende soorten content, zoals brochures, flyers, sociale media en interne communicatie, wij hebben de juiste mensen voor u.

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is. Daarom werven we talentvolle medewerkers aan voor zowel korte projecten als langdurige opdrachten, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten zonder u zorgen te hoeven maken over communicatie en ontvangst.

Onze experts zijn ervaren op diverse gebieden, waaronder:

• Online communicatie (websites, sociale media, enz.)

• Offline communicatie (infokranten, personeelsbladen, folders, magazines, enz.)

• Interne communicatie

• Ontwikkeling van communicatie- en marketingplannen

• Copywriting, lay-out en grafisch ontwerp

Met SkillSourcing krijgt u toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals die klaar staan om uw communicatie- en ontvangstbehoeften te vervullen en uw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.

Heeft u nood aan nieuw talent en wens je SkillSourcing hiervoor in te schakelen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met jou op! 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.