Stedenbouw & milieu

Het beheer van stedelijke planning en milieu vormt de kern van elk lokaal bestuur. De voortdurend veranderende regelgeving en toenemende werkdruk wordt het steeds uitdagender om aan deze behoeften te voldoen. De obstakels binnen dit domein voor lokale besturen zijn dan ook aanzienlijk.

In samenwerking met lokale besturen streven we naar praktische oplossingen om hun diensten en teams te versterken. Ons team van projectconsultants staat klaar om milieudossiers van begin tot eind te begeleiden en lokale besturen te ondersteunen, vanaf het allereerste informatieverzoek tot aan het definitieve ontwerpbesluit.

Wij behandelen meldingen en vergunningsaanvragen, waarbij we de volledige milieu- en stedenbouwkundige context en randvoorwaarden in acht nemen. Door voortdurend te investeren in het uitbreiden van onze expertise, door het aantrekken van medewerkers met relevante ervaring en door het nauwlettend volgen van nieuwe regelgeving, zijn we in staat om zelfs complexe en gemengde milieudossiers effectief te adviseren.

Heeft u nood aan nieuw talent en wens je SkillSourcing hiervoor in te schakelen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met jou op! 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.