Budgetbeheer

Het beheren van budgetten is een cruciaal aspect van de dagelijkse activiteiten binnen de OCMW's. Het aantal mensen met langdurige schulden blijft stijgen, en de complexiteit van de facturen die cliënten maandelijks ontvangen neemt toe. Onze deskundigen kunnen uw bestuur ondersteunen bij de administratieve taken die komen kijken bij elk individueel budgetdossier. Hierdoor wordt er meer tijd en aandacht vrijgemaakt voor de begeleiding en ondersteuning van cliënten door maatschappelijk werkers.

Dankzij deze ondersteuning kunnen we helpen om wachtlijsten te voorkomen of te verminderen, en maatschappelijk werkers in staat stellen om meer tijd te besteden aan directe cliëntenzorg. Onze budgetexperts werken nauw samen met uw maatschappelijk werkers, die verantwoordelijk blijven voor alle interacties met cliënten en de regie behouden over de budgetstrategieën en afbetalingsregelingen.

Heeft u nood aan nieuw talent en wens je SkillSourcing hiervoor in te schakelen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met jou op! 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.