Individuele hulpverlening

In een snel veranderende samenleving zoals de onze, waarbij de digitalisering en sociale uitdagingen zoals eenzaamheid, kostenstijgingen en de impact van de coronacrisis voortdurend toenemen, staat het sociaal huis voor grote uitdagingen. De groeiende digitale kloof, hoge armoedecijfers, diverse verslavingsproblemen, schuldenproblematiek en intrafamiliaal geweld vereisen meer ondersteuning dan ooit tevoren. Bovendien creëert de 'war for talent' een tekort aan personeel op veel plaatsen.

Om maatschappelijk werkers te ontlasten, is het cruciaal dat zij zich maximaal kunnen concentreren op de begeleiding van hun cliënten. Bij Public bieden we tijdelijke of permanente ondersteuning met ervaren maatschappelijk assistenten en administratieve experts. Ze beschikken over diepgaande kennis van sociale wetgeving, software en tools, en passen effectieve hulpverleningsmethoden toe om cliënten doeltreffend te ondersteunen.

Heeft u nood aan nieuw talent en wens je SkillSourcing hiervoor in te schakelen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met jou op! 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.