Subsidiestromen

Het verstrekken van individuele maatschappelijke hulp is de kernactiviteit van gemeentelijke sociale diensten. Idealiter zouden maatschappelijk werkers zich volledig kunnen richten op het begeleiden van individuele cliënten en gezinnen.

Echter, in de praktijk zien we dat de achterliggende administratieve taken steeds omvangrijker en complexer worden. Deze taken omvatten onder andere het voorbereiden van dossiers voor het Bijzonder Comité, het technisch in orde maken van dossiers voor besluitvorming, het beheren en volgen van subsidies, en het bijhouden van betalingen.

Onze specialisten in administratieve procedures hebben kennis van OCMW-wetgeving, subsidiestromen en specifieke softwareprogramma's. We kunnen u ondersteunen, begeleiden en helpen bij het optimaliseren van uw procedures, het maximaliseren van subsidiekansen en het waarborgen van de kwaliteit van dossiers.

Heeft u nood aan nieuw talent en wens je SkillSourcing hiervoor in te schakelen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen asap contact met jou op! 

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.